Άμεση αποστολή παραγγελίας

Παράδοση σε
όλη την Ελλάδα

Ειδικές τιμές για μεγάλες ποσότητες

Εκτυπωτές Έγχρωμων Ετικετών

Eκτυπωτές Έγχρωμων Ετικετών Epson ColorWorks – Η τελειότητα στην Εκτύπωση Ετικετών.

Ανακαλύψτε την πρωτοποριακή σειρά εκτυπωτών Epson ColorWorks στην Css Hellas. Οι εκτυπωτές Epson ColorWorks αποτελούν την επιλογή για υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις ετικετών με ζωντανά χρώματα και ακρίβεια.

EPSON ColorWorks CW-C4000 Color Inkjet Label Printer
EPSON ColorWorks CW-C6000 Color Inkjet Label Printer
 
EPSON ColorWorks CW-C6500 Color Inkjet Label Printer
 
EPSON ColorWorks C7500 Color Inkjet Label Printer

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΜΕΛΑΝΙΑ

Epson SJIC35P-C, Cyan Ink Cartridge SJIC35P
Epson SJIC35P-M, Magenta Ink Cartridge SJIC35P
Epson SJIC35P-Y, Yellow Ink Cartridge SJIC35P
Epson SJIC35P-MK, Matte Black Ink Cartridge SJIC35P

Η σειρά των εκτυπωτών Epson ColorWorks προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις για τις ανάγκες εκτύπωσης ετικετών, είτε πρόκειται για μικρές επιχειρήσεις είτε για μεγάλες παραγωγικές μονάδες.

Με την αξιοπιστία της Epson και την κορυφαία τεχνολογία εκτύπωσης, οι εκτυπωτές έγχρωμων ετικετών Epson ColorWorks εξασφαλίζουν εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας, αντοχή στο χρόνο και ακρίβεια στην αναπαραγωγή των χρωμάτων.

Με ευκολία στη χρήση και ευελιξία στις δυνατότητες σύνδεσης, οι εκτυπωτές έγχρρωμων ετικετών Epson ColorWorks προσφέρουν λύσεις που είναι εύκολες στην ενσωμάτωση στις εργασιακές διαδικασίες σας. Με μεγάλη ποικιλία σε μοντέλα και δυνατότητες, οι εκτυπωτές αυτοί καλύπτουν τις ανάγκες για εκτυπώσεις μικρών ή μεγάλων όγκων ετικετών.

Αναβαθμίστε την εκτύπωση ετικετών σας με τους εκτυπωτές έγχρωμων ετικετών Epson ColorWorks που προσφέρουν υψηλή ποιότητα, αξιοπιστία και ευελιξία στη λειτουργία.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΡΜΙΚΟΥΣ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ