Άμεση αποστολή παραγγελίας

Παράδοση σε
όλη την Ελλάδα

Ειδικές τιμές για μεγάλες ποσότητες

Η εταιρία

Η εταιρία CSS Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το 1994 με σκοπό την υποστήριξη με αναλώσιμα των συστημάτων CAD / CAM που βρίσκονται εγκατεστημένα σε μονάδες παραγωγής ετοίμων ενδυμάτων σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα και στον χρόνο που διανύθηκε, εξειδικεύτηκε και στους εξής τομείς :

- Διάθεση και υποστήριξη συστημάτων εκτύπωσης

- Αναλώσιμα υλικά (αυτοκόλλητες ετικέτες και μελανοταινίες) για χρήση σε θερμικούς εκτυπωτές

- Αναλώσιμα υλικά για ειδικές κατηγορίες προϊόντων

- Συστήματα υποστήριξης για τον κλάδο τροφίμων

- Αναλώσιμα υλικά για την βιομηχανία ενδυμάτων

Η άριστη ποιότητα των προϊόντων, σε συνδυασμό με την άμεση ανταπόκριση και την διατήρηση ανταγωνιστικού τιμοκαταλόγου, καθιέρωσαν την C.S.S. Ε.Π.Ε. ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες προμήθειας αυτών των υλικών, στην αγορά.

Την τελευταία δεκαετία έχοντας κάνει αποφασιστικά βήματα στο χώρο της τεχνολογίας εκτύπωσης, ανάγνωσης και διαχείρισης γραμμωτού κώδικα (bar code), αλλά και γενικότερα στο χώρο σήμανσης προϊόντων (ετικέτες), είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, που να ανταποκρίνονται στις σχετικές ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Τις λύσεις αυτές εμπιστεύονται πάνω από 2.000 πελάτες σε όλους τους κλάδους της βιομηχανίας, του εμπορίου και της μεταποίησης σε όλη την Ελλάδα.

Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους και πλέον αξιόπιστους οίκους του εξωτερικού, προμηθευόμενη πρώτες ύλες και υλικά.
 
Στόχος μας είναι πάντα η ποιοτική και άμεση κάλυψη των σχετικών αναγκών, που παρουσιάζονται στη καθημερινή λειτουργία των ελληνικών επιχειρήσεων.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται από την εταιρεία στην Τεχνική Υποστήριξη των πελατών, με εξειδικευμένους τεχνικούς και πλήρη γκάμα ανταλλακτικών.  

Η δυνατότητα της CSS Ε.Π.Ε. να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών της, έχει οδηγήσει σημαντικές επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα να την εμπιστευτούν.

Φραγκίσκος Τσούτσουρας

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΡΜΙΚΟΥΣ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ